KONFERENCIAHELYSZÍN AJÁNLÓ #1

 / Blog, Munka

Modern és profi rendezvényközpont Budapesten!

Noha Budapesten egymást érik a hotelek, konferenciahotelek- és központok, mégis ritka az igazán szép, ízléses és minden helyzetre felkészült konferenciahelyszín. A többség a klasszikus stílusirányzatot követi, amely egy régóta fennálló és például komoly pénzügyekkel foglalkozó vállalatok számára megfelelő helyszín lehet, sok-sok újonnan induló, modern cég keresi, profiljában hozzá passzoló rendezvényhelyszínét.

Nekik kínál tökéletes megoldást a Help2Startup rendezvényközpontja.

A helyszín fiatalos, modern, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne kellően elegáns. Elsősorban tehát start-up-ok, kisebb, modern vállalkozások számára ajánljuk mind kialakítás és kinézet, mind pedig ár szempontjából. Ennek ellenére egy komolyabb nagyvállalat is igen színvonalas rendezvényt tud itt lebonyolítani, köszönhetően a helyszín szervezőinek, munkatársainak.

A Help2Startup munkatársai rugalmasak, a legtöbb kérést szinte azonnal meg tudják oldani és mindig kellemes légkört tudnak teremteni.

Különlegessége a helyszínnek, hogy a konferencia termek mellett egy gyönyörű teázó, étterem is üzemel, ahol élvezet az ebédet elfogyasztani, és kicsit kipihenni a folyamatos előadásokat, prezentációkat.

A Help2Startup rendezvényközpont termeiről, szolgáltatásairól és árairól itt tájékozódhattok.

Korábbi bejegyzések
Kapcsolat

Amilyen gyorsan lehet, válaszolunk.

Nem olvasható? Kód frissítése.